Här kan du läsa mer om våra träningslokaler. Det finns fem gruppträningssalar och gym. Du kan läsa mer om varje träningssal här ovanför. Vi försöker att inte ha så fulla salar, och därför är det sällan fler än 15 personer i gruppsessionerna.

Är det trångt i gymmet?

Det är ytterst sällan kö till maskiner och vikter. Detta för att gymmet är rymligt och tillåter att var och en kan träna i lugn och ro. Det är en del av tjusningen med att träna här hos oss – det är en trivsam miljö som skapar välbefinnande. Cirkelträningssalen är också ett gym, där du kan träna med MILON.

Vad är MILON?

Det är ett tyskt koncept där du och instruktören ställer in elektriskt motstånd tillsammans. Du får ett program som är specialanpassat för dig. Dina resultat lagras på en server och du kan se dina framsteg med kurvor och statistik. Väldigt inspirerande faktiskt! Den här träningsmetoden lämpar sig väl för rehab, då belastningen kan justeras för den som har problem med vissa typer av övningar. Exempelvis kan den som har problem med lyft, få motstånd på ”tillbakavägen” istället.

Jag vill veta mer – hur gör jag?

Om du har frågor om lokalerna, träningsredskap, gruppträning eller något annat – ta kontakt med oss här. Kom ihåg att det inte finns något som heter dumma frågor, och att vi alla har varit nybörjare någon gång. Du som tar steget och börjar träna gör ett mycket bra val, som kommer att gynna dig och ditt liv. Välkommen till oss på Arena!