Arena Fagersta har existerat i nuvarande form sedan 2007. Tidigare fanns vi i centrum, men sedan 2010 huserar vi i ljusa och fräscha lokaler på Kristiansbergsvägen 2, ArenaHuset. Vi är i dag cirka 700 medlemmar i olika åldrar. Vill du också må bättre? Bli medlem här.

Träning och hälsa på familjärt sätt

Vår kundgrupp är jättebred. Våra medlemmar varierar från tonåringar till 80+ och det är vi väldigt stolta över. Vi vill vara ett familjärt gym där du som medlem har närmare relationer med oss jämfört med de stora kedjorna. Vi har ett hälsofokus, och det är många som går här på rehabilitering. Vår inställning är att det ska vara roligt att träna.

Vad erbjuds?

Här erbjuder vi ett varierande utbud av styrke/kondition och gruppträning där alla är välkomna oavsett tidigare träningsbakgrund och erfarenhet. Förutom våra två gymlokaler har vi fyra gruppträningssalar med ca 30 pass / vecka. Gruppträningen är jättepopulär. Du kan se vårt schema under fliken ”Boka Pass”. Som medlem har du också tillgång till vår MILON-cirkel. Det finns helt enkelt något för alla här! För den som vill sola finns två solarier här.

Kan man få hjälp med sin träning?

Du kan alltid få hjälp av personalen när receptionen är öppen. Under gruppträningarna finns alltid en instruktör på plats för att inspirera och instruera

Vilka öppettider har ni

Vi har öppet för medlemmar 04:30 – 00:30 alla dagar i veckan och övriga besökare hälsas välkomna under receptionens öppettider.

Vi arbetar aktivt mot dopning

Arena är diplomerad Prodisanläggning (www.prodis.se) – Prevention av dopning i Sverige som arbetar för att förebygga användningen av anabola androgena steroider och andra dopningspreparat. Detta innebär att vi självklart tar aktivt ställning mot all form av doping. Träning ska vara hälsosam!

Varför ska jag träna hos er?

Våra medlemmar vittnar om många positiva effekter, både kroppsligt och psykiskt. Välmående kommer med träning för hela kroppen, och effekter som att du får lättare att fokusera på ditt arbete är naturliga. Medlemmarna har även träffat många nya vänner här i vår anläggning. Om du går på rehab är detta en god chans att komma tillbaka till en kropp som klarar det du vill.