Nyfiken på oss?

Som medlem hos oss har Du tillgång till Gym och Milon-cirkeln 04:30 till 00:30 varje dag, året om.

Förutom Gymmet har vi fem gruppträningssalar med ca 30 pass/vecka som Du själv bokar Dig på via vår hemsida.

Du kan alltid få hjälp av personalen när receptionen är öppen. Under gruppträningarna finns alltid en instruktör på plats för att Inspirera och Instruera.

Vi önskar Dig hjärtligt välkommen till oss på Arena.

Läs mer om att börja träna

Det är aldrig för sent att börja träna! Träning blir viktigare ju äldre du blir, och att du håller dig i form ger goda chanser till ett bra liv även som senior. Kom igång med träningen redan i dag – oavsett ålder! Bli medlem hos oss och investera i bra hälsa.

Se din kropp som en bank

Här på gymmet brukar vi säga att kroppen är som en bank. Genom att träna sätter du in kapital, och detta kapital kan du sedan utnyttja längre fram. Det är inte så svårt och jobbigt att komma igång med träning. Vi har flera medlemmar som börjat träna som pensionär och som är i riktigt bra skick. Allt handlar om vilja och att utgå från sina egna förutsättningar.

Varför ska jag komma igång med träning?

Det finns flera anledningar till att komma igång med träning. De vanligaste är att gå ner i vikt, må bättre, få bort värk, bli piggare, orka mer, motionera – öka hälsan helt enkelt. Många upptäcker med tiden att det dessutom är kul, speciellt om man tränar ihop. Träning är något socialt, och om du vill träffa nya vänner är det här en bra Arena för det!

Hur gör jag för att börja träna?

Du kan klicka på knappen och bli medlem här direkt. För dig som har frågor, ta kontakt här. Om du vill pröva på har vi ibland platser över i våra träningsgrupper.